SVARS UN JOGA

Var gadīties, ka, ievērojot uztura režīmu un apmeklējot sporta nodarbības, lai veicinātu svara zudumu, jūtat psiohoemocionālu stresu, jums ir bezmiegs. 

Šādā situācijā ir būtiski saprast, kādi ir stresa cēloņi un novērst tos, jo psihoemocionāls stress var veicināt atkārtotu svara pieaugumu.  Pētījumi liecina, ka stresa hormons kortizols veicina taukaudu depozīta veidošanos, pat ja ēdat mēreni un sabalansēti.

Psihiskā veselība ir viena no veselīga dzīvesveida komponentēm un par to ir jārūpējas tāpat kā par fizisko veselību. Tādēļ, paralēli rūpēm par svara normalizēšanu un fizisko spēju palielināšanu, neaizmirstiet arī par savu emocionālo fonu. 

Joga ir veselības pilnveides sistēma, kura piedāvā efektīvas metodes psihoemocionālā stresa mazināšanai. Turklāt, to ir iespējams savienot ar jebkuriem fitnesa vai sporta treniņiem. 

Jogas āsanas, kuras izpildāt lēnā tempā vai statiski noturot un to savienošana ar elpošanu, veicinās nervu sistēmas harmoniju. Arī koncentrēšanās prakses un meditācija sniegs nomierinošu efektu un pat veicinās jūsu fizisko aktivitāšu rezultātus. 

Joga piedāvā ir ļoti daudz dažādu nodarbību veidu, prakšu un pieeju – ikvienam iespējams atrast sev piemērotāko. Joga spēj jums sniegt atbalstu jūsu centienos pilnveidot sevi un veicināt prieku par sasniegto.

Previous
Previous

DOŠAS UN AROMĀTI

Next
Next

FASCIJA